Hoe onze wedstrijd te bereiken?

UW GPS NIET VOLGEN OMDAT HET HELE PARCOURS ÉÉN RICHTING IS.

  • E40 – AALST – HAALTERT
    Dames elite: volg de Geraardsbergesteenweg tot de Vogelzangstraat, linksaf (vanaf hier bevindt u zich op het parcours). Sla na 1 km linksaf Groenstraat, volg deze tot op het eerstvolgende kruispunt (ong. 2.5 km) en sla daar rechtsaf Nederhasseltstraat. Na 1 km heeft u links de gelegenheid om te parkeren op de parking van VK Nederhasselt (200m voor de aankomstzone) of +/- 300m voorbij de aankomst t.h.v. de kerk.

Juniores: volg de Geraardsbergsesteenweg tot de Keylandstraat, linksaf (vanaf                         hier bevindt u zich op het parcours). Sla na +/- 3.5 km rechtsaf  Nederhasseltstraat.               Na 1km heeft u links de gelegenheid om te parkeren (weide  op +/- 300m voor de                     aankomstzone). 

  • GERAARDSBERGEN – BRAKEL
    Sla de Geraardsbergesteenweg linksaf en volg deze tot aan de Vogelzangstraat en sla deze op zijn beurt in (vanaf café de Fizik bevindt u zich op het parcours). Sla na 1 km linksaf Groenstraat, volg deze tot op het eerstvolgende kruispunt (ong. 2.5 km) en sla daar rechtsaf Nederhasseltstraat. Na 1 km heeft u links de gelegenheid om te parkeren op de parking van VK Nederhasselt (200m voor de aankomstzone voor de dames elite of op weide 300m voor de aankomstzone voor juniores).
  • NINOVE
    Vanuit Ninove kunt u vertrouwen op uw GPS. Er is gelegenheid tot parkeren op de parking van VK Nederhasselt (200m voor de aankomstzone of op weide 300m voor de aankomstzone voor juniores).