Hoe onze wedstrijd te bereiken?

UW GPS NIET VOLGEN OMDAT HET HELE PARCOURS ÉÉN RICHTING IS.

  • E40 – AALST – HAALTERT
    Dames elite: volg de Geraardsbergesteenweg tot de Vogelzangstraat, linksaf (vanaf hier bevindt u zich op het parcours). Sla na 1 km linksaf Groenstraat, volg deze tot op het eerstvolgende kruispunt (ong. 2.5 km) en sla daar rechtsaf Nederhasseltstraat. Na 1 km heeft u links de gelegenheid om te parkeren op de parking van VK Nederhasselt (200m voor de aankomstzone) of +/- 300m voorbij de aankomst t.h.v. de kerk.

Juniores: volg de Geraardsbergsesteenweg tot de Keylandstraat, linksaf (vanaf                         hier bevindt u zich op het parcours). Sla na +/- 3.5 km rechtsaf  Nederhasseltstraat.               Na 1km heeft u links de gelegenheid om te parkeren (weide  op +/- 300m voor de                     aankomstzone). 

  • GERAARDSBERGEN – BRAKEL
    Sla de Geraardsbergesteenweg linksaf en volg deze tot aan de Vogelzangstraat en sla deze op zijn beurt in (vanaf café de Fizik bevindt u zich op het parcours). Sla na 1 km linksaf Groenstraat, volg deze tot op het eerstvolgende kruispunt (ong. 2.5 km) en sla daar rechtsaf Nederhasseltstraat. Na 1 km heeft u links de gelegenheid om te parkeren op de parking van VK Nederhasselt (200m voor de aankomstzone voor de dames elite of op weide 300m voor de aankomstzone voor juniores).
  • NINOVE
    Vanuit Ninove kunt u vertrouwen op uw GPS. Er is gelegenheid tot parkeren op de parking van VK Nederhasselt (200m voor de aankomstzone of op weide 300m voor de aankomstzone voor juniores).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *